Zahara kávé

Frissen pörkölt szemes kávékülönlegességek

Hazai kézműves pörkölőüzemből.

A fajta- és termőhelyszelektált, single origin ZAHARA kávék válogatott, érett, 100% arabica fajtáról szüretelt kávécseresznye feldolgozásával készül. A kávébabok gondos pörkölést követően kerülnek a tasakokba.

A Zahara Coffee termékcsaládban a kávé – sokak számára eddig ismeretlen – új arca mutatkozik be: a világos és a közepes pörkölést kapott kávék megőrzik fajtajellegüket, a kávécseresznye gyümölcsösségét, üde savasságát!

Coffee Travel Specialty kávé válogatás ajándékdoboz

Kávét vennél ajándékba?

Tarts velünk egy különleges ízutazásra! A Zahara Coffee Travel kávé dobozba 3 féle single origin kávékülönlegességet rejtettünk: egy egész világos – hamburgi – pörkölést kapott specialty kávét, egy közepes – francia – pörkölést kapott specialty kávét és azért, hogy Te is aktív részese lehess a kalandnak, egy nyers kávét, házi pörköléshez. (Ne félj, gyorsan elkészülsz vele és csak egy hagyományos sütőre, sütőpapírra és egy fakanálra lesz szükséged!)

Az elegáns fehér papír díszdobozt elefántcsont színű kreppelt papírral béleltük. A dobozban részletes ismertető füzetet találsz a kávékról, melyet igény esetén angol nyelven is kérhetsz. Amennyiben Karácsonyi ajándék lesz, kérhetsz rá az alkalomhoz illő ünnepi szalagcímkét. Átadásra kész ajándék kávé rajongóknak, baristáknak, gasztro kalandoroknak. Céges ajándéknak is ajánljuk.

PÖRKÖLD MAGAD! szemes zöld kávé

Kávépörkölés otthon a sütőben.

Készen állsz, hogy megpörköld otthon első kávédat? Pörköld magad kávé a Zaharától = friss kávé a csészédbe egyenesen a sütőből GASZTRO KALANDOROKNAK ÉS KONYHATÜNDÉREKNEK.

Bár elterjedten 4 féle pörkölési módot különböztetünk meg név szerint, a pörkölőmester alkotói szabadsága végtelen. Ahogy egy színnek számtalan különböző árnyalata létezik, most Te döntheted el, milyen színűre pörkölöd a kávédat! Örök igazság, hogy a házi, a saját készítésű mindig finomabb és frissebb.

A szívvel-lélekkel készült ételt és italt valahogy nem lehet elrontani, mindig jól esik fogyasztani. Az elkészítésébe fektetett munka öröme és kihívásai felbecsülhetetlen értéket adnak hozzá a kávé italhoz is. Most egyszerűen, mindössze 15 perc alatt elkészül, nem kell hozzá más, mint egy sütő, egy tepsi és egy fakanál.

Olvasd el, hogyan pörkölj otthon, házilag kávét >>

Őrölt zöld kávé

Diéta támogatása természetesen. Alacsony koffeintartalommal a szív védelmében.

Sokan úgy gondolnak a zöld kávéra, mint valami különleges kávé fajtára. Valójában a zöld kávé nem más, mint nyers, pörköletlen kávé.

A zöld kávé nem koffein tartalma miatt, hanem magas KLOROGÉNSAV tartalmának köszönhetően segíti szervezeted megújulását. A klorogénsav gátolja a glükóz felszívódását, csökkenti a vércukor szintet, ezáltal jól támogatja a szálkásító diétákat. Miért jó ez Neked? Azért, mert a fogyást gyorsító termogén zsírégetőkkel szemben nem terheli meg a szívedet, nincsenek mellékhatásai, ugyanis a Zahara őrölt zöld kávé minőségi arabica kávét tartalmaz, aminek alacsony a koffein tartalma – ami akár a negyede is lehet a robustáénak.

A zöld kávé ezen felül magas antioxidáns tartalommal is rendelkezik, mely tulajdonságának köszönhetően hatékonyan veszi fel a harcot a bőr öregedési folyamataiban szerepet játszó szabad gyökök ellen.

1–12 / 16 találat