Zahara termékcsalád

Zahara kávé - tea - csoki - gasztro ajándék - céges ajándék katalógus

Zahara – az ezerarcú kávé, tea és csoki világa

A ZAHARA márka fő célja, hogy a nemes borok egyre elterjedtebb kultúrája mellett széles körben megismertesse hazánkban a kávé, a tea és a csokoládé kifinomult, nemes vonásait. Szeretnénk, ha a csészébe kerülő különböző növény fajták, termőterületek és feldolgozási módok ismertté és felismerhetővé válnának mindenki számára.

A ZAHARA márka azokat invitálja gasztro kalandra, akik készen állnak arra, hogy a kávéra ne csak koffein forrásként tekintsenek, a teára ne kizárólag gyógyhatású készítményként gondoljanak, és az édességeket ne mennyiségben, hanem ízélményben mérjék.

A ZAHARA márka jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a hipermarketek korában elcsépeltté vált gasztro ajándék fogalma visszanyerje méltó helyét mind a családi ünnepeken, mind a céges ajándékozások alkalmával.

Hisszük, hogy egy jó csésze forró italért érdemes felkelned. Egy jó kávé elégedettséggel tölt el, ami kihat az egész napodra és a környezetedre is! Számít, hogyan indul a reggeled!

NEKED VALÓ a ZAHARA, HA:

  • gasztro kalandor vagy és értékeled a felejthetetlen ízeket. Ha mindig keresed és értékeled az új ízélményeket. Ha nem riadsz meg attól, ha aktív részese kell, hogy legyél az íz eredménynek, ami poharadba kerül.
  • viszonteladó vagy és fontos számodra, hogy delikát boltodban olyan prémium termékekre találjanak a vásárlóid, melyeket nem szerezhetnek be más környékbeli boltokban. Ha az olyan termékeket részesíted előnyben, melyeket a mindennapi fogyasztás mellett ajándékba is szívesen választanak. Ha fontos számodra a pozitív visszajelzés és a visszatérő vásárló. Viszonteladói árajánlatért és marketing csomagért írj a rendeles@zahara.hu email címre.
  • céget képviselsz és szeretnél olyan ajándékot adni a munkavállalóidnak, partnereidnek és ügyfeleidnek, mely olyan egyedi, hazai márka terméke, amelybe nem botlanak bele minden sarkon, így különlegességénél fogva a megbecsültség, a jól-lét, azaz az elégedettség érzését is adod vele. Ha szeretnéd letenni a válladról a terhet és átadásra kész, komplett ajándékcsomagokat szeretnél beszerezni.Kérdd céges ajándék katalógusunkat és egyedi árajánlatunkat az info@officecoffee.hu email címen.

Az aktuális Zahara termékkatalógust LETÖLTHETED a képre kattintva!

A Zahara zöld kávé keverék az egyik legkülönlegesebb kávé, amit valaha kóstoltunk. Mivel nyers és pörköletlen őrölt kávét is tartalmaz, ezért első kóstolásra más ízt kaptunk, mint amire számítottunk, de nekünk nagyon ízlett! Külön öröm, hogy nemcsak finom, de az egészségünknek is jót teszünk vele.

Viblance logó - zöld kávé vélemény
Orsolya G. Zsigmond

Nagy örömmel fogadtuk az OfficeCoffee felkérését, a Pörköld Magad szemes zöld kávé termékük tesztelésére. A házias pörkölés módot adott arra is, hogy kétfelé bontsuk a csomagot, így kétféleképpen pörköljük azt. A világosabb, franciás, nagyobb szemcséjűvé őrölt kávébabból erős, tejes kávéitalokat főztünk. A sötétebbre pörköltet rövid espresso kávéhoz használtuk. Mindkét esetben teljes volt az elégedettségünk.
Jó szívvel javasoljuk, hiszen mindenképpen finom!

GasztroMagazin véleménye
GasztroMagazin csapata

A Zahara zöld kávé keverék első kóstolásra is nagyon finom volt, de minél többször ittuk, annál jobb lett. Mikor elfogyott a keverék és újra a “sima” kávét ittunk az már nem ízlett, és kevertük is bele rögtön a zöldet.

Juhász Veronika

Magas minőség, különleges ízharmónia – ez a Zahara termékcsalád. Személyes kedvenceim a Yellow Bourbon szemes kávé és a virágzó tea. Mindegy, melyikkel indítom a napot, felfrissít!

Dr. Ragány Angéla

Izgalmas, mégsem harsány ízek. Tökéletes a hangom bemelegítéséhez, köszönöm!

Harcsa Veronika

1–12 / 87 találat