Termosz, kulacs

Termosz, kulacs

Mindennapi használatra, utazáshoz, kiránduláshoz tervezett termosz kulacsok többféle kivitelben és méretben, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Környezetbarát, tudatos, zero waste háztartások alapfelszerelései. Minden termékünk BPA mentes, szivárgás- és cseppmentes.

Rozsdamentes fém kulacs, fém termosz

Duplafalú rozsdamentes fém – acél – termosz kulacsok élénk, vidám színekben. Hideg és meleg italok tárolására egyaránt alkalmasak. Formai kialakításuknak köszönhetően nagyszerű, környezetbarát, tudatos alternatívái az eldobható műanyag vizes palackoknak. Elérhető méretek: 500ml, 750ml és 1 literes.

Üveg kulacs

Üveg termosz kulacsok vidám színekkel/mintákkal ellátott neoprén huzatokkal, melyek a tökéletes hőtartást és extra kényelmes hordozhatóságot biztosítják. Az üveg részek mosogatógépben moshatóak. A fém kulacsokkal ellentétben szénsavas üdítők tárolására is alkalmasak. Duplafalú kivitelt is találsz kínálatunkban. Elérhető méretek: 350ml, fél literes és 700ml.

Vizes kulacs – vizes palack

Fém és üveg kivitelben egyaránt találsz nálunk az eldobható műanyag vizes palackok környezetbarát kiváltására alkalmas vizes palackokat, melyek termoszként is jól funkcionálnak. Használatukkal nem csupán a tudatos, zero waste háztartás felé teheted meg az első lépést, hanem a műanyag társaikkal szemben sokkal elegánsabb megjelenést biztosítanak számodra. Vidd magaddal munkahelyre, kirándulása, utazáshoz vagy dobd őket a táskádba a mindennapi közlekedéshez, hogy bárhol, bármikor legyen nálad folyadék utánpótlás. A környezeted rögtön tudni fogja rólad, hogy olyan vagy, aki ad magára, a környezetére és figyel a részletekre is!

Kávé termosz, tea termosz

Duplafalú üveg termoszok kifejezetten kávé és tea italokhoz tervezve. A vidám színekkel és mintákkal ellátott neoprén huzatok biztosítják a még hosszabb hőtartást és a kényelmes hordozhatóságot. Kétféle kivitelű, csavaros és egykezes, pattintható zárókupakkal is elérhető. A kivehető, rozsdamentes fém szűrő betétek segítségével szálas teák elkészítésére is alkalmasak. Praktikus 400ml-es és mini, 300ml-es méretben is, ami bárhol, kényelmesen elfér.

Meleg kávé és tea, bárhol, bármikor!

Termosz, kulacs gyerekeknek

Hosszú élettartamú termosz kulacsok gyerekeknek baglyos, lámás, kalózos és flamingós mintákkal, fiúknak és lányoknak. Iskolába, óvodába, családi kirándulásokhoz, utazáshoz is kényelmes, praktikus és egyben környezetbarát megoldás. Üveg és rozsdamentes fém (acél) változatokban. Fél literes – 500ml – űrtartalommal.

1–12 / 25 találat