Teáskanna

Teáskanna

Üveg teáskanna

Üveg teáskannák többféle űrtartalommal. Kecses, modern formák. Családi teázásokhoz, baráti összejövetelekhez válaszd a nagyobb űrtartalmú teáskannákat, míg a  virágzó teához a kisebb űrtartalmú kannák egyike a jó választás.

Az üveg teáskannák illenek bármilyen otthonban, minden konyhai lakberendezési stílusba könnyedén beilleszthetőek, ezért ajándékként sem lehet velük mellényúlni.

Ébreszd fel az összes érzékedet, és csodáld akár a forró, akár a  cold brew teád napsütésben megcsillanó színeit egy üveg teáskanna segítségével.

Kerámia teáskanna

Az egyszemélyes teázó szettek kényelmes, rendkívül kis helyigényű, ugyanakkor hangulatos teázást tesznek lehetővé akár otthon, akár az irodában. Az ún.  “tea for one” szetteket elsősorban munkához, olvasáshoz, én-időhöz ajánljuk.

Teáskanna szűrővel

A tökéletes kényelemért válassz szűrőbetéttel ellátott kannát! Felejtsd el a konyhapultra kiszóródó tealeveleket, a pontatlan adagolást, a teában úszó, zavaró tealeveleket, a nehezen tisztítható alkatrészeket! Válassz hosszú távú megoldást, szerezd be most az új, praktikus teáskannádat!

1–12 / 19 találat