Frupka sült tea

Frupka sült tea – vitamindús gyümölcskoncentrátum hidegen vagy melegen

Mi az a sült tea?

Röviden: egy gyümölcskoncentrátum, amely friss gyümölcsökből készül. Többféleképpen is elkészíthető, de jellemzően forró vizet kell hozzáöntenünk, hogy egy ízletes teaszerű forró italt készíthessünk belőle, de jég és hideg (szénsavas vagy szénsavmentes) víz hozzáadásával egy finom koktélt is kaphatunk.

A gyümölcsöket speciális eljárással, saját recept alapján dolgozzák fel Csehországban. A rövid sütés során új karaktert vesznek fel a különféle gyümölcsök, ráadásul a sütés egyben tartósítja is őket, így tartósítószerekre már nincs is szükség.

Mivel a Frupka csupán fruktózt tartalmaz édesítésként, így cukorbetegek is fogyaszthatják!

A Frupka sült tea NEM TARTALMAZ:

hozzáadott répacukrot;
tartósítószereket;
mesterséges színezéket;
koffeint;
zselésítő anyagokat, ízfokozókat stb.

A Frupka sült tea elkészítése

A sült tea elkészítése pofonegyszerű: a koncentrátumot ízlés szerinti mennyiségű (kb. 2 dl az ajánlott) forró vagy hideg vízzel kell felönteni, és készen van a gyümölcsös ital, további ízesítést nem igényel.

Összesen 5 találat