Zöld kávé

Zöld kávé – egészség és fittség a csészédbe

A zöld kávé jótékony hatásai

A zöld kávé magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, mely tulajdonságának köszönhetően hatékonyan veszi fel a harcot a bőr öregedési folyamataiban szerepet játszó szabad gyökök ellen. Klorogénsav tartalma gátolja a glükóz felszívódását, csökkenti a vércukor szintet, ezáltal jól támogatja a szálkásító diétákat.

Zöld kávé kínálatunk – zöld kávé kompromisszumok nélkül

Kínálatunkban találsz 100% őrölt zöld kávét és zöld kávé keveréket is, melyben az őrölt zöld kávét 50%-ban francia pörkölést kapott brazíl single origin kávékülönlegességgel kevertünk, hogy kompromisszumok nélkül, aromás, telt kávé ízzel ötvözve élvezhesd a zöld kávé jótékony hatását.

A Zahara zöld kávé keverék az egyik legkülönlegesebb kávé, amit valaha kóstoltunk. Mivel nyers és pörköletlen őrölt kávét is tartalmaz, ezért első kóstolásra más ízt kaptunk, mint amire számítottunk, de nekünk nagyon ízlett! Külön öröm, hogy nemcsak finom, de az egészségünknek is jót teszünk vele.

Viblance logó - zöld kávé vélemény
Orsolya G. Zsigmond

Nagy örömmel fogadtuk az OfficeCoffee felkérését, a Pörköld Magad szemes zöld kávé termékük tesztelésére. A házias pörkölés módot adott arra is, hogy kétfelé bontsuk a csomagot, így kétféleképpen pörköljük azt. A világosabb, franciás, nagyobb szemcséjűvé őrölt kávébabból erős, tejes kávéitalokat főztünk. A sötétebbre pörköltet rövid espresso kávéhoz használtuk. Mindkét esetben teljes volt az elégedettségünk.
Jó szívvel javasoljuk, hiszen mindenképpen finom!

GasztroMagazin véleménye
GasztroMagazin csapata

A Zahara zöld kávé keverék első kóstolásra is nagyon finom volt, de minél többször ittuk, annál jobb lett. Mikor elfogyott a keverék és újra a “sima” kávét ittunk az már nem ízlett, és kevertük is bele rögtön a zöldet.

Juhász Veronika

Összesen 11 találat