Szemes kávé

Szemes kávé – komplex ízvilág a csészében

Pörkölt szemes kávé

Legkiválóbb minőségű frissen pörkölt kávéinkat szemes változatban érhetitek el, mivel a szemes kávé tovább megőrzi aromáit, ennek köszönhetően pedig a kávé fajtajellege, gyümölcsössége jobban kiérződik majd a lefőzött kávédból.
Single origin, blend vagy 100% arabica? Neked melyik lesz a kedvenced? Kísérletezz és kóstolj meg különböző pörkölési módokkal készült kávékat! Kínálatunkban találhatsz világos (bécsi), közepes (francia) és sötét (olasz) pörkölésű kávékat is!
Ha igazi gasztro kalandor vagy és esetleg a natúr teákat is kedveled, akkor kezdheted egy világos pörkölésű Etióp kávéval a felfedezőutat a kávék eddig ismeretlen, gyümölcsös világába!

Nyers szemes kávé

Pörköld magad! szemes kávéinkkal kipróbálhatod a a házi kávépörkölést! Tudod, nincs finomabb annál, mint amit magad, szívvel-lélekkel készítesz. A biztos sikerről pedig a fajta- és termőhelyszelektált szemes kávéink, valamint részletes házi kávépörkölési útmutatónk gondolkodik. Egyet mondhatunk előre: extra gyors és bármelyik konyhában elvégezhető!

Szemes kávé különlegesség ajándékba

Ajándékozd meg magad vagy kávé rajongó Szerettedet egy különleges specialty kávé válogatással. Ha már ismered a specialty kávék világát akkor nem is lehet kérdés, hogy ezt is meg kell kóstolnod. Ha pedig még nem, akkor elég, ha annyit mondunk, hogy ha a Gere Kopár mond Neked valamit, akkor ezt sem hagyhatod ki. 😉

1–12 / 33 találat