Koffeinmentes kávé

Koffeinmentes kávé – kávézz bárhol és BÁRMIKOR!

Koffeinmentes kávét mindenkinek érdemes tartania otthon.

Olyan élethelyzetekben – például babavárás, terhesség, szoptatás alatt -, amikor a koffein nem a barátunk, akkor sem kell lemondanunk a kávé ízéről. A jó hír – és ezt nem mindenki tudja -, hogy a koffein teljesen íztelen, ezért kivonása semmilyen ízváltozást nem okoz a kávéban.

De nem csak akkor jöhet jól, ha van kéznél otthon koffeinmentes kávé, ha nem fogyaszthatunk egyáltalán koffeint. Azoknak, akik rajonganak a kávé ízéért, biztosan jól esik a megszokott étkezés utáni kávé a késői vacsora után is. Egy forró nyári éjszakán készíthetsz belőle jegeskávét vagy egy alkoholos kávé koktélt is jéggel. Téli estéken pedig elkortyolhatsz egy finom ír kávét a kedvenc koffeinmentes kávédból elkészítve.

Biztosan előfordult már Veled olyan is, hogy tudtad: már túl sok kávét ittál aznap, de a társaság kedvéért ittál még egyet. Ha vendégeket fogadsz, szintén érdemes gondolnod azokra, akik csak koffeinmentes kávét ihatnak.

Keverheted koffeines kávéval is, Neked tetsző arányban, ezzel csökkentve a kávés csészédbe kerülő koffeinmennyiséget.

A mi kínálatunkban biztosan megtalálod a Neked való koffeinmentes kávét, hiszen bio, környezetbarát lebomló kapszulás és frissen pörkölt változatban is megtalálod webáruházunkban.

1–12 / 13 találat