Bio kávé

Bio kávé – fair trade, környezetbarát és finom!

Bio őrölt kávé

Őrölt bio kávék, hogy gyorsan varázsolhass asztalodra egészséges és finom kávét! Harmonikus bio kávé keverékek, 100% arabica bio kávé, koffeinmentes bio kávé, single origin bio kávé. Válogass, kísérletezz és írd meg nekünk a termék oldalán véleményed, tapasztalatod! Neked melyik ízlik a legjobban?

Bio ízesített kávé

Ízesített kávé azokra a napokra, amikor többre, egy kis kényeztetésre vágysz! Otthon, édes kettesben is jól jöhet egy csésze finom kávé! “Te Quiero! – azaz Szeretlek!, az AlterNativa kávékeveréke kakaóval és maca-val. Tudtad? Az inka civilizáció szerint a kakaó és maca keveréke afrodiziákum, energetizál és revitalizál. Próbáljátok ki!

Bio, Nespresso kompatibilis, környezetbarát, lebomló és komposztálható kávékapszulák, kávépárnák

Lebomló Nespresso kompatibilis kávékapszulát érdemes választanod, ha nem szeretnél lemondani a kávékapszulák adta kényelemről, ugyanakkor fontos számodra a környezetünk megóvása. Te is segíthetsz, hogy ne halmozzuk tovább kis bolygónkon az egyre növekvő szemét mennyiségét! Az AlterNativa környezetbarát kapszulája jó megoldást kínál Neked, nekünk!

Bio instant kávé

Ha a gyorsan elkészíthető, kavarós kávékat szereted, amit mindenhova magaddal vihetsz, akkor sem kell lemondanod az egészséges, BIO étkezésről!

1–12 / 20 találat