Kávé

Kávé

Kézműves kávé, kávékülönlegességek, frissen pörkölt kávé

Kávéink döntő többségét frissen pörkölve, hazai kézműves pörkölőüzemekből hozzuk Nektek.
Célunk, hogy minőségi kávé kerülhessen az asztalodra a mindennapokban is, akár otthon, akár az irodában!

Single origin világos és közepes pörkölésű kávékülönlegességek

Az ínyencek választhatnak single origin, bécsi – világos -, illetve francia pörköltést kapott szemes kávékülönlegességeinkből, melyek válogatott, hibátlan kávészemekből készültek, melyről személyesen is meggyőződtünk a pörkölőüzemben. Szeretnénk Veled megismertetni a kávé eddig kevesek által ismert, finoman savas, gyümölcsös arcát! Velünk tartasz egy felfedezőútra? Nepál, Etiópia, Brazília és Tanzánia ízei várnak!

Specialty kávé

Zahara Coffee Travel Specialty kávé válogatás ajándékdobozunk a 2019-es év legmenőbb gasztro ajándéka kávé rajongóknak! 3 kávéfajta, 3 kávétermelő ország, 3 féle pörkölési mód. A dobozba két specialty minősítést kapott pörkölt kávé került, míg a harmadik kávé nyersen került a csomagba, melynek segítségével az otthoni kávépörkölés is kipróbálható.

Bio kávé

Találsz még kínálatunkban bio gazdaságból származó fair trade kávékat is. Nespresso kapszulás kávégéppel rendelkezőknek környezetbarát alternatívát ajánlunk az Alter Nativa természetes úton, maximum 3 hónap alatt lebomló és komposztálható kávé kapszuláival.

Koffeinmentes kávé

Tudtad? A koffein teljesen íztelen vegyület, így nem kell lemondanod a kávé ízéről a késő esti vacsora után vagy terhesség alatt sem.
Bio őrölt, bio kapszulás, POD-os vagy frissen pörkölt, kézműves legyen? Te döntesz!

Ízesített kávé

Ha nem sötétre pörkölt kávét választunk, akkor a kávébab ízében önmagában is felfedezhetünk különböző, gyümölcsös, csokoládés ízjegyeket.
Mégis, van amikor ennél többre vágyunk! Ha a kávét a desszert helyettesítésére is fogyasztod édesítőszerekkel, és szeretnéd, ha édesség utáni vágyadat teljes mértékben kielégítse a kávéd, akkor kávé szirupok használata helyett jó választás az ízesített, hozzáadott aromákkal készült kávé.

Őrölt zöld kávé

A Zahara 100% arabica őrölt zöld, azaz nyers kávék alacsony koffein tartalom mellett, magas klorogénsav tartalmukkal természetes módon járulnak hozzá a diétádhoz és a bőröd fiatalságának megőrzéséhez! Tegyél egy próbát!

Szemes zöld kávé

PÖRKÖLD MAGAD! Legyél most Te a pörkölőmester és töltsd meg a konyhád a frissen pörkölt kávé csábító illatávál. Nem csak konyhatündéreknek! A Zahara 100% arabica fajta- és termőhelyszelektált Pörköld magad! kávékkal az otthoni kávépörkölés mindössze 15 percet vesz igénybe és nincs másra szükséged, mint egy hagyományos sütőre, egy tepsire, sütőpapírra és egy fakanálra! Ne félj, tippekkel, útmutatóval segítségedre leszünk!

1–12 / 67 találat