Kávé

Kávé

Kézműves kávé, kávékülönlegességek, frissen pörkölt kávé

Kávéink döntő többségét frissen pörkölve, hazai kézműves pörkölőüzemekből hozzuk Nektek.
Célunk, hogy minőségi kávé kerülhessen az asztalodra a mindennapokban is, akár otthon, akár az irodában!

Single origin világos és közepes pörkölésű kávékülönlegességek

Az ínyencek választhatnak single origin, bécsi – világos -, illetve francia pörköltést kapott szemes kávékülönlegességeinkből, melyek válogatott, hibátlan kávészemekből készültek, melyről személyesen is meggyőződtünk a pörkölőüzemben. Szeretnénk Veled megismertetni a kávé eddig kevesek által ismert, finoman savas, gyümölcsös arcát! Velünk tartasz egy felfedezőútra? Jamaica, Nepál, Etiópia, Brazília ízei várnak!

Bio kávé

Találsz még kínálatunkban bio gazdaságból származó fair trade kávékat is. Nespresso kapszulás kávégéppel rendelkezőknek környezetbarát alternatívát ajánlunk az Alter Nativa természetes úton, maximum 3 hónap alatt lebomló kapszuláival.

Koffeinmentes kávé

Tudtad? A koffein teljesen íztelen vegyület, így nem kell lemondanod a kávé ízéről a késő esti vacsora után vagy terhesség alatt sem.
Bio őrölt, bio kapszulás vagy frissen pörkölt, kézműves legyen? Te döntesz!

Ízesített kávé

Ha nem sötétre pörkölt kávét választunk, akkor a kávébab ízében önmagában is felfedezhetünk különböző, gyümölcsös, csokoládés ízjegyeket.
Mégis, van amikor ennél többre vágyunk! Ha a kávét a desszert helyettesítésére is fogyasztod édesítőszerekkel, és szeretnéd, ha édesség utáni vágyadat teljes mértékben kielégítse a kávéd, akkor kávé szirupok használata helyett jó választás az ízesített, hozzáadott aromákkal készült kávé.

1–12 / 61 találat