Kávékapszulák, kávépárnák

Kávékapszula és ESE POD kávépárna kínálatunk

Nespresso kompatibilis lebomló kávékapszulák

Az AlterNativa3 jóvoltából nem kell lemondanunk a kávékapszulák biztosította kényelemről akkor sem, ha környezettudatosan élünk. A Nespresso kompatibilis bio kávékapszulák természetes úton, rövid idő alatt lebomlanak, ezért ha ezeket választod, akkor Te is hozzájárulhatsz, hogy ne növeljük tovább az egyre felhalmozódó szemetet kis bolygónkon.

Illy IPER és filter kávékapszulák

Az Illy kávékapszuláit azért szeretjük, mert pontosan tudjuk, mit tartalmaznak. Fém dobozos csomagolásuk pedig nem csak igényes, elegáns, hanem tárolásra újrafelhasználható.

Koffeinmentes kávékapszulák

Kínálatunkban mind az Illy kávékapszuláiból, mind pedig az AlterNativa3 Nespresso kompatibilis kávékapszuláiból találsz koffeinmenteset!
Tudtad? A koffein teljesen íztelen vegyület, ezért kivonása nem okoz semmilyen ízváltozást a kávédban! Tegyél egyet a kosaradba és élvezd akár késői vacsora után, akár terhesség alatt a kávé utánozhatatlan ízét!

ESE POD Kávépárna

Az E.S.E. (Easy Serving Espresso) rendszerű előre tömörített adagos kávépárna kínálatunkban megtalálhatóak az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, tradicionálisan termelt, kézzel szedett kávészemekből készült kávépárnák, valamint az illy adagonként aromazáró fóliába csomagolt kávépárnái.

1–12 / 18 találat