Kávékapszula, kávépárna

Kávékapszula és ESE POD kávépárna kínálatunk

Nespresso kompatibilis kávékapszula – bio, lebomló

Az AlterNativa3 jóvoltából nem kell lemondanunk a kávékapszulák biztosította kényelemről akkor sem, ha környezettudatosan élünk. A Nespresso kompatibilis bio kávékapszulák természetes úton, rövid idő alatt lebomlanak, ezért ha ezeket választod, akkor Te is hozzájárulhatsz, hogy ne növeljük tovább az egyre felhalmozódó szemetet kis bolygónkon.

Nespresso kompatibilis PELLINI kapszula

Luxus az Otthonodban! A Pellini kávékapszulák eleganciájuk mellett állandó minőséget és hibátlan ízvilágot garantálnak.

Nespresso kompatibilis Jurado kávékapszula

A Jurado Caffé saját kávéültetvényekkel rendelkező spanyol családi vállalkozás. Total Quality stratégiával dolgoznak, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy befolyással bírnak a kávétermesztés és betakarítás kezdeti lépéseire is, a minőség ellenőrzésük a teljes folyamatra kiterjed. Kávéikat az olaszos ízvilág kedvelőinek ajánljuk elsősorban.

Illy IPER és filter kávékapszula

Az Illy kávékapszuláit azért szeretjük, mert pontosan tudjuk, mit tartalmaznak. Fém dobozos csomagolásuk pedig nem csak igényes, elegáns, hanem tárolásra újrafelhasználható.

Koffeinmentes kávékapszula

Kínálatunkban mind az Illy kávékapszuláiból, mind pedig az AlterNativa3 Nespresso kompatibilis kávékapszuláiból találsz koffeinmenteset!
Tudtad? A koffein teljesen íztelen vegyület, ezért kivonása nem okoz semmilyen ízváltozást a kávédban! Tegyél egyet a kosaradba és élvezd akár késői vacsora után, akár terhesség alatt a kávé utánozhatatlan ízét!

ESE POD Kávépárna

Az E.S.E. (Easy Serving Espresso) rendszerű előre tömörített adagos kávépárna kínálatunkban megtalálhatóak az olasz prémium kategóriás Pellini TOP 100% Arabica kávépárnák, valamint az ILLY adagonként aromazáró fóliába csomagolt kávépárnái.

1–12 / 39 találat