Kávégépek, kávéőrlők

Kávégépek, kávéőrlők otthonra és irodába!

Élvezd otthonodban is a specialty kávézók minőségét! Nézz körül kínálatunkban, és válaszd ki a számodra ideális, minőségi kávéfőzőt!

Kávégépeink

Megtalálhatod kínálatunkban az örök kedvenc kotyogóst modern designnal, a különböző karos és nagynyomású kávégépeket beépített kávé őrlővel, a teljesen automata kávégépeket és az Illy modern designnal rendelkező kapszulás kávégépeit is.

Próbáld ki azonnal!
Minden kávégéphez ajándékba adunk egy csomag – a kávégép típusához illő – kávét.

Alternatív kávékészítési eszközök, hordozható kávégépek

Igyál friss kávét bárhol, bármikor! Nagyon finom ízeket tudsz kihozni a hordozható, filteres és aeropress kávékészítő eszközeink használatával is! Használatuk egyszerű, bárhová magaddal viheted, kis helyen elférnek és kitűnő kávékat készíthetsz velük! Próbáld ki!

Kávédarálók, kávéőrlők

A szemes kávé tovább megőrzi frissességét, gazdag aromáit. Érdemes otthon is tartani kávé darálót vagy kávé őrlőt, ha igazán finom kávét szeretnél otthon is fogyasztani. Megéri az időráfordítást! Az automata kávédarálók helyett választhatsz akár kis, retro hatású, fából készült, kézi kávédarálót is, ami még a konyhapulton is jól fog mutatni, és nem utolsó sorban szuper ajándékötlet kávé rajongóknak!

1–12 / 53 találat