Kávédaráló, kávéőrlő

Kávéőrlők, kávédarálók – fedezd fel az intenzív aroma egyik titkát!

Miért vegyél otthonra kávédarálót, kávéőrlőt?

A szemes kávé tovább megőrzi frissességét, ennek köszönhetően a frissen darált kávé aromája összehasonlíthatatlan lesz az előre őrölt kávééval. Amennyiben szeretsz kísérletezni az ízekkel és szeretnéd megismerni az egyes kávéfajták ismertető jegyeit, valamint szeretnék kiérezni a lefőzött kávéból a kávébab gyümölcsös jegyeit, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy tartsál otthon egy jó minőségű kávédarálót. Mindenképpen megéri az időráfordítást!

Milyen pörkölésű kávékhoz érdemes kávédarálót használni?

Különösen ajánljuk használatukat a bécsi, világos és a francia, közepes pörkölésű kávék esetében, ahol még jobban érvényesülnek az egyedi ízjegyek.

Automata vagy kézi kávédarálót válasszak?

Automata kávédarálók, kávéőrlők

Az automata kávédarálók közül olyat érdemes választani, amelyen szabályozni tudod a szemcseméretet! Mind a túl finom, mint pedig a túl durva őrlés ízeltérést okozhat a kávéban. Az őrlemény finomságát a kávégépedhez kell igazítanod: A magas nyomású kávégépekhez apróbb, míg a filteres kávéfőzőkhöz durvább őrleményre lesz szükséged!

Kézi kávédarálók, kávéőrlők

A kézi kávédarálók ideálisak filteres automata kávéfőzőkhöz és hordozható filteres kávéfőző eszközökhöz is, mint például az aeropress, mellyel kitűnő kávé készíthető bárhol, bármikor.
A fából készült, retro kézi kávédaráló nem csupán hasznos segédeszköz a konyhában, hanem a konyha dísze is lehet, ezért ajándék ötletnek is szuper kávé rajongóknak!

Összesen 7 találat