Teáscsésze

Teáscsésze

Teáscsésze, ami jó választás: minőség, forma és színek harmóniája!

Válogass szemet és lelket gyönyörködtető teáscsésze szettjeinkből! Ha fontos számodra a minőségi teázási élmény, ha otthonodba szeretnéd varázsolni a teaházak hangulatát, akkor válassz olyan teáscsészét, amiben valóban jobban esik a tea fogyasztása! Ne gondolkodj tovább, cseréld le megunt teás szettedet! Nálunk megtalálod az Igazit!

Teáscsésze otthonra vagy az irodába!

Csésze kínálatunkban találsz vidám otthoni és elegáns irodai környezetbe is illő szetteket is.

Kézzel festett, modern, romantikus vintage, bohókás pöttyös, esetleg kínai teáscsésze szettet szeretnél?

Egy jól megválasztott csésze illik egyéniségedhez és az otthonod lakberendezési stílusához is! Hozzád melyik stílus irányzat illik a legjobban? Csésze elegáns aranyozott szegéllyel? Az örök kedvenc pöttyös csésze? A mi kedvencünk az óriás, közel fél literes csésze, melyet színes könyvek és olvasó macskák díszítenek! Te melyiket választod?

Praktikus 3 részes teáscsésze szett a maximális kényelem érdekében

Teáscsészéink között találsz 3 részes szetteket, melyek fedője biztosítja, hogy az elkészített teád sokáig meleg maradjon és a teraszra is bátran magaddal vihesd, anélkül, hogy az apró bogarak is belekóstoljanak az italodba. A beépített tea szűrők pedig megoldást jelentenek a szálas tea kényelmes és gyors adagolására, anélkül, hogy zavaró tea levelek kerüljenek a teádba.

Teáscsésze, csésze szett ajándékba? Igen! Nálunk nem “vicces” tömegtermékeket találsz!

Praktikus és egyedi ajándék

Ha pedig nem tudod, hogy mit adj ajándékba, és eddig azt gondoltad, nincs olyan csésze, aminek örülni fog a megajándékozott, akkor eláruljuk: tévedtél. Nálunk csupa olyan teáscsészét találsz, amelyekkel minőségüknek, egyediségüknek, szépségüknek és nem utolsó sorban praktikusságuknak köszönhetően bárkit le tudsz venni a lábáról!

1–12 / 40 találat