Kávés csészék, szettek

Kávés csészék, bögrék minden kávé típushoz

Eszpresszó, cappuccino, ristretto, lungo – azaz hosszú kávé -, jegeskávé, kávé koktél? Neked melyik a kedvenced? Bármelyik is, mindegyik kávé készítési módhoz megtalálod a hozzá illő kávés csészét vagy bögrét.

Üveg, kerámia, dupla falú hőálló üveg kávés bögrék, poharak, csészék

Sokszor hangulatfüggő, hogy az üveg vagy a kerámia kávés bögre, csésze a jó választás: az üveg bögréket és poharakat azért szeretjük, mert szépen látszódik benne az italunk színe, a réteges italok – például latte macchiato – pedig igazán csak hosszú üveg poharakban érvényesülnek! A kerámia bögrék kézzel festett mintáit könnyen egyéniségünkhöz, saját stílusunkhoz tudjuk igazítani. A bögrék belső falának egyedi festése pedig nélkülözhetővé teszik a pohárjelölők használatát, ha vendégeket hívsz.

Kávés csészék, szettek otthonra vagy az irodába

A jól megválasztott kávés csésze szett illeszkedik a környezetbe, ahol használod! Válassz otthonod vagy az irodád berendezéséhez, lakberendezési stílusához illő kávés szettet!
Kerti partikhoz a vidám, élénk színűre festett csészéket ajánljuk.

Kávés bögrék és csészék a legkisebbtől az óriás méretig!

Egy gyors, rövid ristretto tárgyalás előtt? Vagy egy tejeskávé sok tejjel, hogy ráérősen kortyolgathasd? Mindegyikhez van megfelelő bögre vagy csésze ötletünk!

1–12 / 28 találat