Kávéscsésze

Kávéscsésze minden kávé típushoz

Eszpresszó, cappuccino, ristretto, lungo – azaz hosszú kávé -, jegeskávé, kávé koktél? Neked melyik a kedvenced? Bármelyik is, mindegyik kávé készítési módhoz megtalálod a hozzá illő kávéscsészét.

Üveg, kerámia, dupla falú hőálló üveg kávéscsészék, poharak

Sokszor hangulatfüggő, hogy az üveg vagy a kerámia kávéscsésze a jó választás: az üveg csészéket és poharakat azért szeretjük, mert szépen látszódik benne az italunk színe, a réteges italok – például latte macchiato – pedig igazán csak hosszú üveg poharakban érvényesülnek! A kerámia csészék kézzel festett mintáit könnyen egyéniségünkhöz, saját stílusunkhoz tudjuk igazítani. A csészék belső falának egyedi festése pedig nélkülözhetővé teszik a pohárjelölők használatát, ha vendégeket hívsz.

Kávéscsésze szettek otthonra vagy az irodába

A jól megválasztott kávéscsésze szett illeszkedik a környezetbe, ahol használod! Válassz otthonod vagy az irodád berendezéséhez, lakberendezési stílusához illő kávés szettet!
Kerti partikhoz a vidám, élénk színűre festett csészéket ajánljuk.

Kávéscsészék a legkisebbtől az óriás méretig!

Egy gyors, rövid ristretto tárgyalás előtt? Vagy egy tejeskávé sok tejjel, hogy ráérősen kortyolgathasd? Mindegyikhez van megfelelő csésze ötletünk!

1–12 / 40 találat