Bögrék

Kávés és teás bögrék

Ideje lecserélned megunt reklám bögréidet!

Válogass szemet és lelket gyönyörködtető kávés és teás bögréinkből! Ha már régóta gondolkodsz azon, hogy lecseréld megunt reklámbögréidet valami igazán klasszra és minőségire, amiből valóban jobban esik az ital fogyasztása, akkor ne gondolkodj tovább! Nálunk megtalálod az Igazit!

Bögrék otthonra vagy az irodába!

Bögre kínálatunkban találsz vidám otthoni és elegáns irodai környezetbe is illő bögréket is.

Kézzel festett, modern vagy retro bögrét szeretnél?

Egy jól megválasztott bögre illik egyéniségedhez és az otthonod lakberendezési stílusához is! Neked melyik a kedvenc stílus irányzatod? Nálunk találsz elegáns,retro, vintage, és modern, absztrakt mintás bögréket is! Macskabarát vagy? Neked is van ötletünk!

Praktikus 3 részes teás és kávés bögrék a maximális kényelem érdekében

Kávés és teás bögréink között találsz 3 részes szetteket, melyek fedője biztosítja, hogy az elkészített italod – kávéd, teád – sokáig meleg maradjon és a teraszra is bátran magaddal vihesd, anélkül, hogy az apró bogarak is belekóstoljanak az italodba. A beépített tea szűrők pedig megoldást jelentenek a szálas tea kényelmes és gyors adagolására, anélkül, hogy zavaró tea levelek kerüljenek a teádba.

Kávés és teás bögrék ajándékba? Igen! Nálunk nem “vicces” tömegtermékeket találsz!

Egyedi és praktikus ajándékok

Ha pedig nem tudod, hogy mit adj ajándékba, és eddig azt gondoltad, nincs olyan bögre, aminek örülni fog a megajándékozott, akkor eláruljuk: tévedtél. Nálunk csupa olyan teás és kávés bögrét találsz, amelyekkel minőségüknek, egyediségüknek, szépségüknek és nem utolsó sorban praktikusságuknak köszönhetően bárkit le tudsz venni a lábáról!

Óriás, extra nagy méretű bögrék

Óriás méretű bögréink mindenkinek örömet okoznak és hosszúra nyúló tanuláshoz, munkához egyaránt jó szolgálatot tesznek! A szükséges folyadékpótlás – ami a szép bőr és a sikeres diéta titka is – garantált!

1–12 / 15 találat