Ajándék ötletek Nőknek

Ajándék ötletek Nőknek

Sokszor nehéz ajándékot választani, még a legközelebbi családtagnak, Barátnőnek, Feleségnek, Anyának is. Mi segítünk, hogy ne kelljen tovább keresgélned a megfelelő ajándékot, amivel nem lőhetsz mellé!
Válogass minőségi, szépséges, igazán csajos ajándékötleteink és egyéb termékeink között, hogy biztosan mosolyt csalj a megajándékozott arcára!

Ajándék ötletek tea és kávé kedvelő Nőknek

Ajándék, ami kecses, csajos, vidám, mégis magával viheti a munkahelyre, irodába is? IGEN! Kávés és teás csészéink, csajos teatojásaink nem csak otthon, de a munkahelyen is megállják a helyüket, hogy ha távol vannak, akkor is Rád emlékeztessék a megajándékozottat. Díszdobozos teáink minden alkalomra jó ajándékötletek, a díszdobozok további tárolásra újra felhasználhatók és a konyhapulton is jól mutatnak.

Én-idő ajándékba

A Nőknek a teázás, kávézás sokszor egyenlő azzal az 5-10 perc én-idővel, amit egy-egy mozgalmas napon biztosítani tudnak maguknak a fellélegzésre! A minőségi szálas teák, a hihetetlen íz- és illatkavalkád a kifinomult, nőcis, színes csészében mind-mind segítik, hogy ezek a pillanatok valóban önfeledtek lehessenek!

1–12 / 131 találat