Ízesített virágzó tea szett – üveg teáscsésze és 8 fehér teagolyó

6 .590 Ft

Virágzó tea ajándékcsomag

Üveg teáscsésze és 8 ÍZESÍTETT virágzó tea

A virágzó tea egy kézzel készített műalkotás, tulajdonképpen egy iható virágcsokor. Csodálatos meglepetés lehet a Szeretett Nőnek, Anyának, Feleségnek, Barátnőnek. A szett 4 különböző, összesen 8 darab kiváló minőségű, kézzel szedett kínai fehér tealevelekből és színpompás virágszirmokból kötött, különböző virágcsokrot rejtő ízesített teagolyót tartalmaz, továbbá a virágzó tea elkészítéséhez kiváló, modern megjelenésű üveg teáscsészét, melynek segítségével megcsodálható a teagolyó kinyílása.

Az ízesített teagolyók elkészítése a filteres teákhoz hasonlóan egyszerű és kényelmes: a rájuk kötött fonal segítségével könnyedén kiemelhetőek a csészéből és áthelyezhetőek hideg vízzel töltött borospohárba, melyben tovább csodálható a kinyílt “tea csokor” a tea elfogyasztása alatt.

Ajánljuk Valentin – és Nőnapra, Anyák Napjára, házassági évfordulóra, születés- és névnapra, valamint óvónéniknek, tanító és tanárnéniknek köszönő ajándékként. 

Ha még többet szeretnél megtudni a virágzó teáról, elkészítéséről és a virágzásról készült videónkat is megnéznéd, akkor olvasd el cikkünket >>

A virágzó tea szett TARTALMA:

A fehér virágzó teák ÍZEI:
vanília, őszibarack, citrom, jázmin

Készleten

Ízesített virágzó tea szett - üveg teáscsésze és 8 fehér teagolyó

Gyártó / Forgalmazó

Creano

Származási hely

Kína

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.