Szemes zöld kávé

Szemes zöld kávé

Kávé pörkölés házilag – gyorsan, egyszerűen

Készen állsz, hogy megpörköld otthon első kávédat? PÖRKÖLD MAGAD kávé a Zaharától = friss kávé a csészédbe egyenesen a sütőből GASZTRO KALANDOROKNAK ÉS KONYHATÜNDÉREKNEK.

Örök igazság, hogy a házi, a saját készítésű mindig finomabb és frissebb. A szívvel-lélekkel készült ételt és italt valahogy nem lehet elrontani, mindig jól esik fogyasztani. Az elkészítésébe fektetett munka öröme és kihívásai felbecsülhetetlen értéket adnak hozzá a kávé italhoz is.

A Zahara megálmodta a Pörköld magad kávét, mely 250g és 500g-os kiszerelésű tasakjai mindig szemes, single origin, pörköletlen zöld kávét rejtenek. Most a 100% arabica Brasil Santos, az Etióp Yirgacheffe, a Brazil Yellow Bourbon és a 100% robusta India Kappi Royal ízeit fedezheted fel kínálatunkban.

Különleges minőségű, válogatott kávék otthoni pörköléssel. Ez a Zahara PÖRKÖLD MAGAD szemes zöld kávé termékcsalád.

Olvasd el cikkünket, és tudd meg, hogyan pörkölhetsz Te magad is kávét otthon, a sütőben, 10 perc alatt >>

Nagy örömmel fogadtuk az OfficeCoffee felkérését, a Pörköld Magad szemes zöld kávé termékük tesztelésére. A házias pörkölés módot adott arra is, hogy kétfelé bontsuk a csomagot, így kétféleképpen pörköljük azt. A világosabb, franciás, nagyobb szemcséjűvé őrölt kávébabból erős, tejes kávéitalokat főztünk. A sötétebbre pörköltet rövid espresso kávéhoz használtuk. Mindkét esetben teljes volt az elégedettségünk.
Jó szívvel javasoljuk, hiszen mindenképpen finom!

GasztroMagazin véleménye
GasztroMagazin csapata

Összesen 5 találat