Őrölt zöld kávé

Őrölt zöld kávé

Az őrölt zöld kávé köztudottan jó hatással van a szervezetünk működésére, vércukor szintet szabályozó klorogénsav tartalmának köszönhetően természetesen hozzájárul a sikeres diétához. Napi 2-3 adag, vagyis 20-30g fogyasztása ajánlott.

100% őrölt zöld kávé

A 100% arabica zöld kávéból készült őrleményt (4-5g) fele arányban a kedvenc pörkölt kávéddal keverve főzheted le vagy fogyaszthatod bátran müzlibe, joghurtba, zabkásába, süteménybe keverve. Az illata és az íze is a mákhoz hasonló. Kakaóval is jól harmonizál.

Őrölt zöld kávé keverék

Előre elkészített keverékünket azonnal, a megszokott módon főzheted le kávé italnak. Az őrölt zöld kávét 50%-ban francia pörkölésű, Etióp Djimmah kávéval kevertük, mely kiemelkedő minőségű, egyedi ízvilágot biztosít Neked, hogy kompromisszumok nélkül élvezhesd az őrölt zöld kávé jótékony hatását.

A Zahara zöld kávé keverék első kóstolásra is nagyon finom volt, de minél többször ittuk, annál jobb lett. Mikor elfogyott a keverék és újra a “sima” kávét ittunk az már nem ízlett, és kevertük is bele rögtön a zöldet.

Juhász Veronika

Összesen 2 találat