Őrölt zöld kávé

Őrölt zöld kávé

Az őrölt zöld kávé köztudottan jó hatással van a szervezetünk működésére, vércukor szintet szabályozó klorogénsav tartalmának köszönhetően természetesen hozzájárul a sikeres diétához. Napi 2-3 adag, vagyis 20-30g fogyasztása ajánlott.

100% őrölt zöld kávé

A 100% arabica zöld kávéból készült őrleményt (4-5g) fele arányban a kedvenc pörkölt kávéddal keverve főzheted le vagy fogyaszthatod bátran müzlibe, joghurtba, zabkásába, süteménybe keverve. Az illata és az íze is a mákhoz hasonló. Kakaóval is jól harmonizál.

Őrölt zöld kávé keverék

Előre elkészített keverékünket azonnal, a megszokott módon főzheted le kávé italnak. Az őrölt zöld kávét 50%-ban francia pörkölésű, Etióp Djimmah kávéval kevertük, mely kiemelkedő minőségű, egyedi ízvilágot biztosít Neked, hogy kompromisszumok nélkül élvezhesd az őrölt zöld kávé jótékony hatását.

A Zahara zöld kávé keverék az egyik legkülönlegesebb kávé, amit valaha kóstoltunk. Mivel nyers és pörköletlen őrölt kávét is tartalmaz, ezért első kóstolásra más ízt kaptunk, mint amire számítottunk, de nekünk nagyon ízlett! Külön öröm, hogy nemcsak finom, de az egészségünknek is jót teszünk vele.

Viblance logó - zöld kávé vélemény
Orsolya G. Zsigmond

Nagy örömmel fogadtuk az OfficeCoffee felkérését, a Pörköld Magad szemes zöld kávé termékük tesztelésére. A házias pörkölés módot adott arra is, hogy kétfelé bontsuk a csomagot, így kétféleképpen pörköljük azt. A világosabb, franciás, nagyobb szemcséjűvé őrölt kávébabból erős, tejes kávéitalokat főztünk. A sötétebbre pörköltet rövid espresso kávéhoz használtuk. Mindkét esetben teljes volt az elégedettségünk.
Jó szívvel javasoljuk, hiszen mindenképpen finom!

GasztroMagazin véleménye
GasztroMagazin csapata

A Zahara zöld kávé keverék első kóstolásra is nagyon finom volt, de minél többször ittuk, annál jobb lett. Mikor elfogyott a keverék és újra a “sima” kávét ittunk az már nem ízlett, és kevertük is bele rögtön a zöldet.

Juhász Veronika

Összesen 2 találat