Karácsonyi tea

Karácsonyi tea

Karácsonykor mi sem esik jobban, mint egy csésze forró, melengető tea. Varázsold az Ünnep ízeit a csészédbe és tedd könnyeddé a hangolódást az adventi időszakban!

Karácsonyi tea válogatás dobozok - Zahara

Forralt bor, karácsonyi tea vagy marad a víz?

Egy bögre forralt bor jobban esne, mint egy karácsonyi tea, de nem ihatsz alkoholt? Jó lenne teázni is, de kerülnöd kell a koffeint? Sok folyadékot kellene innod, de a víz nem csúszik olyan jól télen? Semmi gond! A három előnyét most együtt élvezheted alkohol- és koffeinmentes forralt boros gyümölcsteádban, amit Karácsonyi Mese név alatt és a Meghitt Karácsonyt! tea válogatás dobozban is megtalálsz!

Karácsonyi tea válogatás dobozok

Két tea válogatás doboz, 2-2 ünnepi ízzel! A Meghitt Karácsonyt! karácsonyi tea dobozban csak koffeinmentes teákat találsz, amit a család minden tagja, vagyis a gyerekek is fogyaszthatnak. Forralt boros gyümölcsteát és mézes sütemény ízű rooibos teát rejt ez a doboz. Tudtad? A rooibos sokoldalú gyógynövény tea, ami a gyerekek fogait is erősíti. A Szaloncukor a csészémben karácsonyi tea dobozban egy édes marcipános és egy sós-karamelles fekete teát találsz, mellyel tökéletes desszert élményt élhetsz át. Extra TIPP: Próbáld ki őket tejszínnel is!

Karácsonyi tea válogatás tasakok

2-féle szálas tea válogatás, egyenként 12 féle szálas teával. A karácsonyi címkének és a tasakba bújtatott ajándék kísérőkártyának köszönhetően szuper karácsonyi ajándék is lehet belőle a finom ízek és a prémium teák szerelmesinek. Mindkét válogatás – Karácsonyi angyalok és Várakozás – is a szálas teák színes palettáját vonultatja fel: találsz benne zöld, gyümölcs és fekete tea keverékeket, natúr (kínai vagy indiai) és herba teákat is! A 12 teacsomagból 12 teáskannányi tea készíthető, így az egész család a része lehet a teaélménynek!

Karácsonyi tea átadásra kész ajándékcsomagban

Zahara fadobozos gasztroajándék csomagjaink elegáns, teljesen átadásra kész ajándékok, melyek a meglepetés örömét és a különleges figyelmesség érzést adják. A karácsonyi teák mellé ünnepi hangulatú teatojást, kézműves csokoládét hazai csokiműhelyből és Pannonhalma szívéből származó, 100 méhcsalád szorgos munkáját dícsérő méz különlegességet tettünk.

További karácsonyi gasztro ajándék ötleteinket megnézheted itt >>

Összesen 10 találat