Karácsonyi kávé - karácsonyi kávékülönlegességek

Karácsonyi kávé – karácsonyi kávékülönlegességek

Ízesített karácsonyi kávé

Hangolódj a Karácsonyra egy finom kávéval, mely az Ünnep ízét a csészédbe varázsolja. Válaszd a  Zahara RENDHAGYÁS sült gesztenyés-szilvás kávéját, akár magadnak a reggelizőasztalra vagy egy jól eltalált gasztroajándék részeként a fa alá. Ha szereted a változatosságot, tegyél egy próbát a narancsos csoki, az English karamell és az ír krémlikőrös ízesítésű kávékülönlegességekkel is!

Kávé ajándékba

Ha kávé rajongóknak, gasztro ínyenceknek, baristáknak keresed az idei év tökéletes Karácsonyi gasztroajándékát, akkor a Zahara Coffee Travel SPECIALTY kávé VÁLOGATÁS ajándékdoboz szuper, átadásra kész és elegáns megoldás 3 féle, fajta- és termőhelyszelektált prémium 100% arabica kávéval, 3 különböző termelőországból, 3 különböző pörkölési móddal.

Ha a kávés ajándák mellett már letetted a voksodat, akkor válassz olyat, ami különleges, egyedi és biztosan nem lehet megvenni a sarki boltban vagy a hipermarketben.  A Karácsonyi szezonban kérheted a dobozt ünnepi mintás szalagcímkével is.

Fadobozos karácsonyi kávés ajándékcsomagok

Elegáns, átadásra kész gasztroajándék összeállítások kávékülönlegességekkel, kézműves csokoládéval és kávézási kiegészítőkkel. Ne legyen gondod az ajándékozásra, válassz egyet a komplett, esztétikusan csomagolt és gondosan összeválogatott dobozokból!

Karácsonyi kávé szirup

Ízesítsd a kávédat változatosan az ünnepi időszak alatt! Válogass az ünnepi ízeket tartalmazó, kis kiszerelésű kávé szirupokból.

1–12 / 17 találat