Szállítási és fizetési lehetőségek

Házhozszállítás

A megrendelések kiszállítását az MPL futárszolgálata végzi hétköznapokon 8-17 óra között. Ha előreláthatóan nem tartózkodsz otthon ebben az időszakban, javasoljuk, hogy a munkahelyi címedre kérd a csomagot. Készleten lévő termékek esetében a szállítási határidő országszerte: 1-3 munkanap.

Szállítási módok és a kapcsolódó díjak

  1. házhoz szállítás díja: bruttó 1.290,- Ft
  2. Posta pont: bruttó 990,- Ft (http://www.postapont.hu/vasarloknak/postapontok/)
  3. MPL Csomagautomata: bruttó 990,- Ft (http://www.csomagautomata.hu/)

Utánvét díja minden esetben: plusz bruttó 190 Ft.

Bruttó 30.000,- Ft feletti megrendelés esetén – kupon kedvezmények levonása után – a házhoz szállítás ingyenes!
A postán maradó csomagokat a Posta 5 napig őrzi. Amennyiben előre tudod, hogy nem fogod tudni ez idő alatt átvenni a megrendelt csomagot, kérlek megrendeléskor, a megjegyzés rovatban jelezd, hogy 10 napos átvételi határidőt kérsz. Amennyiben nem jelezted előre, úgy az ismételt kézbesítés díját felszámoljuk! 

Sikertelen kézbesítés, újraküldés

A Vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik. Újraküldéskor a termék és a szállítás költségét minden esetben előre utalással szükséges rendezni.

Nyomkövetés

 Csomagod útját nyomon követheted a Magyar Posta Zrt. nyomkövetés oldalán, ha megadod a küldeményazonosítódat.

Fizetési módok

 A fizetés lehetséges módjai:

  1. Előre fizetés banki átutalással a Zahara Gold Kft.  OTP Banknál vezetett 11742049-21456080 számú számlájára, a közleményrovatban a neved és a rendelésszámod feltüntetésével vagy
  2. Utánvéttel készpénzben kiszállításkor/átvételkor (bruttó 190 Ft utánvételi díj ellenében)
  3. Online fizetés VISA, MASTERCARD, American Express bankkártyával vagy Barion tárcával lehetséges. A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el! Bővebb információk a Barionról.

A Csomagautomatákban a fizetés csak bankkártyával lehetséges!

Figyelem! Amennyiben a megrendelés összege eléri a 30.000,- Ft-ot, és ingyenes kiszállításra vagy jogosult, úgy csak a banki előre utalásos vagy a Barion bankkártyás fizetési mód választható. Megértésedet köszönjük!

 Számlázás

A fizetés értéknapján hiteles elektronikus számlát állítunk ki a részedre, melyet a megadott email címedre küldünk. Amennyiben papír alapú számlára lenne szükséged, kérlek megrendeléskor jelezd felénk igényedet!

A számlák végösszege minden esetben 27% ÁFA-t tartalmaz.