Miért válassz minket?

6 jó okod van rá, hogy miért vásárolj nálunk!

Családi vállalkozásként
hittel és szívvel dolgozunk

Családi vállalkozásként teljes odaadással és lelkesedéssel dolgozunk, a legtöbb feladat a mi kezünkben összpontosul: címkék grafikája, webáruház fejlesztés és üzemeltetés, beszerzés, kínálat tervezése, személyes kapcsolattartás az ügyfelekkel és beszállítókkal.

Lelkesedésünk mellé
szaktudásunkat adjuk

Röviden be is mutatkoznék kicsit: Berencsiné Berényi Tímea vagyok, közgazdászként végeztem vendéglátó és szálloda szakon. A főiskolai évek alatt leginkább a borászathoz és a kínai teakultúrához kerültem közel. Jelenleg hobbi szinten “borászkodunk” férjemmel, Sanyival. A főiskolán és a pult mögött megszerzett kávé növény és kávé készítési ismereteim felfrissítése és gyarapítása érdekében jelenleg egy komplex barista képzésen veszek részt.

Minőséget keressük
és kínáljuk

Mind a személyes hozzáállásunk, mind a “szakmai ártalom” megköveteli, hogy megköveteljük magunktól a magas minőséget, bízunk benne, hogy ezt a Vásárlóink is tapasztalják. Visszajelzéseket mindig szíves fogadunk, legyen az akár pozitív, akár negatív, hiszen fontosnak tartjuk a fejlődést, amihez elengedhetetlen a visszacsatolás, amit Tőletek kapunk!

Mindenki számít:
nálunk Te is megtalálod a számodra megfelelő terméket!

Termékkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy igyekeztünk minden fogyasztói igénynek eleget tenni: találtok nálunk bio, koffeinmentes, cukormentes, alacsony savtartalmú termékeket is!
A sokszínűség forgalmazott kávégépeinkre is jellemző: az örök kedvenc kotyogóstól kezdve, a kapszulás és az automata kávéfőzőn át, egészen a profi, magasnyomású karos “home-barista” kávégépekig mindent megtaláltok a webshopban, sőt az alternatív, filteres kávéfőzési lehetőségek után érdeklődőknek is kínálunk remek kompakt, hordozható kávéfőző eszközöket!
Ha nem magadnak vásárolnál, hanem ajándékot rendelnél, ebben is segítünk ajándékötleteinkkel!

Fontosak az igényeid,
oszd meg velünk!

Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy nem találod meg webáruházunkban, amit kerestél. Ebben az esetben kérünk, jelezd ezt felénk, és mi megpróbáljuk beszerezni az igényeidnek megfelelő terméket és bővíteni kínálatunkat!

Cégek, üzletemberek igényeire
szabott szolgáltatások!

Kiemelt küldetésünknek tekintjük az irodai kávézás minőségi szintre emelését! Kávé az irodába és céges ajándékok szolgáltatásaink ezt hivatottak szolgálni.
Termékeink között az üzletemberek, üzletasszonyok is megtalálják az irodájukba illő elegáns csészét, bögrét, kávégépet, melyek egy üzleti tárgyaláson is megállják a helyüket az irodában és az irodaasztalon.