Céges ajándék

Céges ajándékot keresel munkavállalóidnak, kollégáidnak, ügyfeleidnek, esetleg partnereidnek?

Zahara frissen pörkölt single origin szemes kávékülönlegességekA kávét mindenki szereti, de kevesen ismerik a kávé valódi arcát: gyümölcsös, üdén savas ízjegyeit! Ha valami igazán különleges ajándékot adnál, akkor válassz Zahara kávéink és teáink közül, és:

 

  • Csak Nektek, a megbeszélt időpontra rendeljük meg a hazai kézműves pörkölőüzemből a kávét, hogy az biztosan a lehető legfrissebben, ennek köszönhetően pedig maximális aromával és ízvilággal kerüljön a megajándékozottak csészéjébe!
  • A kávét a pörkölőmesterrel kérésetek szerint világosra (bécsi pörkölés) vagy közepesre (francia pörkölés) pörköltetjük, hogy biztosan megőrizze fajtajellegét!
  • Saját arculattervező grafikusunk egyedi címkét tervez Nektek a kávék csomagolására, aminek alapjául a céges arculatotokat vesszük, illetve egyedi kéréseiteknek is eleget teszünk!

 

Minimum rendelési darabszámok:

Logózott kávé/tea rendelése esetén: 30 db

Kávé, tea céges ajándék csomagösszeállítás esetén /egyedi grafika nélkül/: nincs

 

Írd meg nekünk igényeidet az info@officecoffee.hu email címre vagy keress minket telefonon a +36 20 520 0981-es telefonszámon és mi elkészítjük Nektek egyedi ajánlatunkat a céges ajándékra!